Work

latest work

PLUS Pasen

'Keep on Smiling', een door Doom en Dicksen bedachte Paasactie voor supermarkt Plus. Op de actiesite konden bezoekers onder meer door het Paasassortiment van de winkel scrollen en zo vrolijke bordjes opmaken. ZWART/WIT MEDIA is verantwoordelijk voor het Front-End (responsive) Development.

view

Zappelin App

Met ruim 650.000 Downloads, een van de meest populaire apps van Nederland! Iedere ouder heeft deze wel op zijn of haar smartphone of tablet staan. ZWART/WIT MEDIA is o.a. verantwoordelijk voor het interface design en de HTML-5 games!

view

"Net als in vorige projecten vond ik het ook nu fijn dat er op alle vlakken goed werd meegedacht om de site nog beter te maken. Niets was ze te gek."

Projectleider Zapp/Zappelin

"We zijn erg tevreden geweest over de Facebook app. In de Geek-campagne sprong deze er echt tussenuit."

Afd. Marketing en Evenementen, Bibliotheek Den Haag

Geek de Bibliotheek

Waar heb jij een sterke interesse in? Of met andere woorden: waar ben jij een nerd voor? Om de Bibliotheek te promoten en mensen te laten weten wat ze er ook alweer allemaal kunnen halen, ontwikkelden wij de Facebook app 'Geek de Bieb'.

view

CM Next

CM Next staat voor Next Generation Credit Management. Zij ontwikkelden een klantvriendelijk innovatief systeem en wij een innovatieve video met animaties om hun nieuwe dienst mee te promoten. Daarnaast hebben we voor overige communicatie-items mogen zorgen, zoals: websites, presentaties en banners.

view

"Wij wilden een gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te onderhouden website. ZWIT heeft ons hierin prima gefaciliteerd. Ik vind het prettig dat ik altijd bij ze terecht kan om een oplossing te vinden voor nieuwe wensen. Zo hebben ze ons onlangs goed geholpen bij het opfrissen van het webdesign en het vereenvoudigen van de navigatie."

Marketingmanager KPN Franchise b.v.

Experteam

Responsive en HTML5 zijn in de digitale wereld actuele woorden. Met behulp van deze technieken zijn digitale kunstwerken en animaties op ieder platform te bewonderen. Naast onze eigen website, ontwikkelden we met behulp van deze technieken de website voor het Experteam, een dochterbedrijf van KPN.

view

Racing Extinction

Discovery en het Wereld Natuur Fonds werken samen om Racing Extinction onder de aandacht te brengen. Het lanceren van de wereldwijde documentaire behoorde tot een van de strategieën en wij werden gevraagd om de promo website te bouwen. Op de site zijn onder meer tips te vinden die ons helpen bij een goede verzorging voor onze planeet.

view

more work

NPO Zapp

ZWART/WIT MEDIA heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de website voor NPO Zapp. Wij zijn hierin verantwoordelijk voor het Interaction Design en het Visual Interface Design.

Deze website won een Gouden @penstaart en kreeg de titel Beste kinderwebsite van Nederland 2013.

ZWART/WIT MEDIA

Onze vorige website circuleert nog rond op tientallen internationale blogs en in verschillende boeken, zoals het Webdisigners Idea Book en Webdesign voor Dummies. Opvallend was destijds de onepage en het parallax scroll effect.

Voor deze website ontvingen we onder meer een CSS Design Award, CSSWINNER, Webdesign Inspiration Award en een CSS Lounge Award.

EO

ZWART/WIT MEDIA heeft gewerkt aan de website van de Evangelische Omroep, die van 2011 tot en met 2014 online stond. Hierin zijn we verantwoordelijk voor het Interaction Design en het Visual Interface Design.

Neem contact met ons op door langs te komen in de CabFab (Unit 109), te mailen of te bellen naar +31 (0)70 215 82 59