Tv-programma Vals Plat gaat Instagram

Samuela

Tv-programma Vals Plat gaat Instagram

Dit televisieseizoen van Vals Plat is bijna afgelopen. Gelukkig zijn bijzondere portretten niet gebonden aan een seizoen. Daarom roept het NTR-programma kijkers op om tijdens de zomer bijzondere mensen met een apart verhaal te portretteren via Instagram! De omroep hoopt zo een zomer lang van mooie portretten te kunnen blijven genieten. ZWIT vindt:

Primeur
Dit is de eerste keer dat een televisieprogramma haar concept buiten het seizoen door laat gaan via social media. Instagram is in Nederland nog niet zo groot als Facebook, maar wel een perfect platform voor een programma als Vals Plat waarin mensen worden geportretteerd. Het blijft een experiment, dus ik ben benieuwd of en hoe dit online people story platform uit gaat groeien, maar het zou iets heel moois kunnen worden. Dus ik zou zeggen: ga naar Instagram, maak de foto en upload deze onder vermelding van #valsplatntr

Vals Plat
Vals Plat staat in de documentairefilm-traditie van andere NTR-programma’s waarin gewone mensen uit de samenleving met hun opmerkelijke levensverhalen worden geportretteerd. De items worden zoveel mogelijk verteld aan de hand van real-life-scènes uit het leven van de hoofdpersonen. Een maker gaat op zoeken visualiseert het unieke verhaal dat elke Nederlander met zich meedraagt. Het verhaal ontvouwt zich voor de camera. Wat vind jij?

 

Neem contact met ons op door langs te komen in de CabFab (Unit 109), te mailen of te bellen naar +31 (0)70 215 82 59