Pretty Industrial

Samuela

Pretty Industrial

Onze wereld is door de jaren heen ‘nogal industrieel’ geworden. Als creatieve ondernemers bevinden wij ons bijna dagelijks op de industrieterreinen die langzaam omgetoverd worden tot mooie, hippe plekken waar de laatste trends en technieken zichtbaar zijn.

Erwin en Sam

Wij zijn Erwin en Samuela, designer en journalist en hebben samen een mediabedrijf. Op dit moment zijn we gevestigd in de Caballero Fabriek, gelegen op de Haagse Binckhorst – naast Mama Kelly. Tussendoor space-hoppen we en bevinden we ons geregeld op plekken als: Rotterdam, Amsterdam Noord, Het Mediapark en andere plekken in Den Haag.

Innovatief design

Wij ontdekken steeds weer dat industrieel niet alleen voor ruwe schoonheid staat. Op deze terreinen valt steeds meer te beleven. Daarom portretten en schrijven we niet alleen over de mooiste en meest inspiratierijke werkplekken, maar ook over de festivals die er plaats vinden en de producten die er vandaan komen.

Nieuwe werkplek

Niet alleen ons werk-, maar ook ons privéleven zal uiteindelijk naar een oude industrie verplaatsen. Zo wordt op dit moment ons huis gebouwd aan de haven van Scheveningen. Op dit oude industrieterrein, waar vroeger schepen naar Engeland vertrokken, komt tevens onze nieuwe werkplek. We hebben dus genoeg reden om inspiratie op te doen.

Je kunt ons ook volgen op Instagram #prettyindustrial

Neem contact met ons op door langs te komen in de CabFab (Unit 109), te mailen of te bellen naar +31 (0)70 215 82 59