About

Digital Storytelling Experiences

ZWART/WIT MEDIA is een klein creatief bureau voor grote digitale belevingen. Ons team bereikt doelgroepen door jouw verhaal interactief te maken op smartphones, tablets, desktops en social media. Wij produceren websites, games, (social media) apps en interactieve video's.

what we do

Storytelling

Hoe vertalen we het verhaal achter jouw merk naar de digitale wereld? In deze eerste stap nodigen we je graag uit voor een brainstormsessie. Daarnaast zullen we vragen stellen. We zorgen er graag voor dat jouw verhaal een online impact veroorzaakt! De uitkomst van onze eerste ontmoeting presenteren we in de volgende stap: User Experience.

Brainstorm, Research, Concept Development, Copywriting

show

User Experience

In deze stap zetten we onze research om in het ideale concept design voor de gebruiker. Aan de hand van feiten en cijfers denken we na over hoe we de gebruiker jouw verhaal op de meest doeltreffende manier kunnen laten beleven. Zetten we een video of app in? Op welke devices moet het verhaal toegankelijk worden? En waar komt het menu? Zomaar een aantal zaken die in deze stap besproken worden.

Analytics, Digital Marketing, Wireframes, Visual Interface Design, Interaction Design

show

Production

Als we alles op scherp hebben, beginnen we met de bouw van jouw nieuwe product. Alles wat we doen is hand- en maatwerk. Om ervoor te zorgen dat producties slagen en deadlines gehaald worden, maken we gebruik van ons projectmanagement systeem. Het voordeel van werken met ZWART/WIT MEDIA is dat onze lijntjes kort zijn. Communiceren en schakelen gaan daardoor erg snel.

Responsive Webdesign en Development, Native en Web Apps, Social Media Apps, HTML5- Games en Animaties, Interactieve Video

show
 • "The time is always right to do the right thing"

  Martin Luther King Jr.
 • "None of us is as smart as all of us."

  Ken Blanchard
 • "Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works."

  Steve Jobs
 • "I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel."

  Maya Angelou
 • "A person harvests whatever he plants"

  Apostle Paul
 • "Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success."

  Henry Ford
 • "The only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle."

  Steve Jobs

how we work

 • Het Bakkie:

  Een goed idee begint met een goede bak koffie (of thee :)), maar heeft ook een stevige strategie nodig om daadwerkelijk in de realiteit neergezet te worden.

 • Huiswerk

  Het eerste dat nodig is voor een goede strategie? Research! Mede dankzij onze journalistieke achtergrond laten we geen vraag onbeantwoord om zo op het beste resultaat te mikken.

 • Het Lumineuze Idee

  Zodra we van de hoed en de rand weten, brengen we de koppen bij elkaar om een uniek concept te creëren, dat een online impact veroorzaakt.

 • Handwerk

  Hier is het tijd om ons digitale kunstwerk te boetseren. We maken wireframes en denken na over de user experience en interaction design, zodat het gebruikersgemak van jouw product optimaal wordt.

 • De Machinekamer

  We onderbouwen onze innovatieve designs met onze andere specialiteit: development. Om de techniek tot stand te brengen, graven we in onze gereedschapskist en zetten van alles in om jouw creatie snel, goed en smooth te laten functioneren.

 • De Lancering

  Het moment waar we allemaal op wachtten: de lancering. Zodra wij tevreden zijn met onze creatie en - belangrijker nog – onze klant ook, gaan we live!

 • Microscoop

  Bij de lancering eindigt ons stappenplan niet. Een voordeel van digitale producties is dat we altijd de mogelijkheid hebben om te analyseren en, waar nodig, bij te schaven. Wij houden het functioneren en de resultaten van de projecten graag in de gaten. Wij zijn altijd opzoek naar manieren om dingen nog beter te maken.

zwitters

Erwin

Creative Director

about

about

Als Founder en Creative Director is Erwin eindverantwoordelijk voor de uitstraling en het functioneren van onze producties. Of het nu gaat om websites, apps, games of interactieve video, hij zit er boven op om er voor te zorgen dat iedere productie een succes wordt voor jou als klant.

i love

 • gadgets
 • sneakers
 • belgium beer
contact

Samuela

Creative Strategist

about

about

Als Founder en Creative Strategist is Samuela verantwoordelijk voor de research, copywriting en het projectmanagement. Hierin werkt ze met de filosofie achter het verhaal van jouw merk. Een goede communicatie met zowel klant, designers en developer en het volgen van de laatste trends is daarbij van levensbelang.

i love

 • big cities
 • to cook
 • the holy Bible
contact

Geert- Jan

Freelance Producer

Geert-Jan is als Freelance Producer een ster op het gebied van zowel Front-End als 3D-design en After Effects. Hij zorgt regelmatig voor een extra dimensie op voornamelijk de websites en apps.

Laurens

Freelance Cameraman

Een van onze freelance cameramannen is Laurens. Hij heeft een creatief oog en werkt voornamelijk met HDSLR-camera's. Een waardevolle toevoeging voor onze (interactieve) videoproducties.

Creative Brain

Are you in?

ZWART/WIT MEDIA is altijd opzoek naar creatieve ZWITTERS die ze kan inzetten voor haar projecten. Voel jij een klik? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op door langs te komen in de CabFab (Unit 109), te mailen of te bellen naar +31 (0)70 215 82 59